Help pake en beppe de vakantie door….

In de voorjaarsvakantie helpt Museum Opsterlân te Gorredijk pake en beppe weer de vakantie door, met een “neat weismite”-tocht door het museum!

Kinderen kunnen samen met pake en beppe in het museum ontdekken dat men ook vroeger al aan duurzaamheid deed en niets weggooide! Was vroeger armoede en schaarste de reden, nu is het vooral het milieu de reden om bewuster en duurzamer met grondstoffen om te gaan.

Kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn gratis op vertoon van een pake, beppe of een andere volwassene. De Museumjaarkaart is geldig.

Ook is de duurzame en kleurrijke expositie “Caleidoscoop in vilt” te bekijken en in het museumcafé is er een duurzame lekkernij bij de koffie, de thee of de chocolademelk.

Openingstijden:

dinsdag t/m vrijdag 11.00 – 17.00 uur